Titans Ladies Praha-cupissa

Turku Titans Ladies teki ensi esiintymisensä Praha-cupissa. Haaviin tarttui mystillisellä tavalla turnauksen sekä kolmas että viimeinen sija. Hämmentävä menestys selittyy kiinteällä yhteydellä Ruotsin joukkueeseen, joka joutui operoimaan lähes koko turnauksen hyvin vajavaisella pelaajistolla. Ensimmäisen pelinsä titaanittaret pelasivat juuri ruotsalaisia vastaan. Totuus oli kuitenkin se, että länsinaapurin joukkueessa pelasi vain kolme ruotsalaista loppujen ollessa jenkkejä. Tukkaan tuli lukemin 11-2. Tämän jälkeen yhdysvaltalaiset suuntasivat kotia kohti ja valkosinikeltaiset voimat päätettiin yhdistää, jotta turnauksesta saataisiin maksimaaliset tehot irti.

Lopulta turkulaisten peliesitykset näyttivät olevan huomattavasti parempia Ruotsin lipun alla purjehdittaessa. Esimerkiksi sunnuntaina kaatui paikallinen Marshmelons Team Sweden -nimen alla pelatessa, mutta samalta jengiltä tuli kuokkaan, kun tšekkiläiset kohdattiin Titansin pelipaidoissa. Ongelmia oli lähinnä maalivahtiosastolla, sillä matkassa ei ollut yhtään veräjän vartijaa. Maalivahti valittiin jokaiseen peliin lähestulkoon arvalla ja jälki oli välillä sen mukaista.

Lopulta Turun tytöt onnistuivat nostamaan ruotsalaiset aina pronssimitaleille saakka. Kamppailussa turnauksen kolmossijasta kaatui slovakkialainen Trickters lukemin 8-5. Pronssiottelussa ruotsalaisten riveissä pelasi enää kaksi länsinaapuria, joten joukkue oli lähes kokonaan turkulainen. Turnauksen arvokkaimpana pelaajana palkittiin Titansin/Team Swedenin Päivi Huhtanen, joka mätti vastustajien verkkoon tukun maukkaita osumia.