Titans murjoi Predatorsin

Predators - Titans

Titans avasi SM-sarjan voitokkaasti, kun turkulaiset tekivät selvää Lahti Predatorsista lukemin 14-0. Titans aloitti pelin väkevästi ja pyöritti ensiminuuttien ajan palloa lahtelaisten päädyssä. Painostus tuotti myös tulosta, kun Jussi Kokkola katkaisi Davit Kantolan puolenvaihdon ja kävi kuittaamassa helpon maalin. Tämän jälkeen peli tasoittui huomattavasti. Titansin hyökkäyskaluston syötöt karkailivat ja joukkueen otteissa paistoi muutenkin pieni hermostuneisuus. Puolustuksessa Predatorsille ei kuitenkaan annettu ylimääräistä siimaa ja lopusta huolehti isännän ottein veränvartija Lauri Uuusitalo. Toiselle neljännekselle lähdettiin Titansin niukassa johdossa.

Toisella neljänneksellä Titans pisti pystyyn varsinaisen pyllymyräkän. Ottelussa komeat tehot 5+2 rohmunnut Roope Jokela pöllytti toisenneksella Predatorsin maaliverkkoa neljästi. Hyvää taustatukea antoi Anssi Kaisalmi, joka kertaalleen hööpötti lahtelaisten puolustusta totaalisesti. Kaisalmi käveli harhautuslaukauksensa jälkeen puolustuksen läpi kuin Mooses konsanaan ja talletti pallon varmasti verkon perukoille. Puoliaikaan mennessä peli oli pitkälti taputeltu.

Kolmanteen neljännekseen Titansin luukulle asteli Juri Elonen, joka selvisi pelistä Uusitalon tavoin puhtain paperein. Puolustuksessa pitkämailaisten nelikko Joakim Brander, Jonas Martin, Markus Mattila ja Pauli Uusitalo teki läpi ottelun maalivahtikaksikon työn melko helpoksi. Kahdella viimeisellä neljänneksellä hyökkäyksestä löytyi ratkaisijoita laajalta rintamalta. Maalinteon suloista nektariinia pääsivät maistamaan myös Jarno Aaltonen, Niko Aho ja Altti Hyytiäinen. Hyytiäisen militantti tuuletus herätti ansaittua kauhua niin omien kuin vieraidenkin joukoissa. Titansin sarja-avaus oli kelpo suoritus. Tästä on hyvä jatkaa kauden ensimmäiseen kotipeliin, joka pelataan sunnuntaina 20.5. Relaxia vastaan Urheilupuiston Yläkentällä.

Titansin tehot:
Roope Jokela 5+2
Anssi Kaisalmi 4+0
Jussi Kokkola 2+1
Niko Aho 1+1
Jarno Aaltonen 1+0
Altti Hyytiäinen 1+0