Titans teki historiaa

Turku Titans marssi eilen Kokkolan Relaxin yli ottamalla 30-0 voiton. Kyseessä on miesten SM-sarjan historian suurinumeroisin voitto. Kapealla materiaalilla läpi pelin taistelleet kokkolalaiset eivät saaneet pidettyä turkulaisten hyökkäystä kurissa, ja Titans rankaisi armotta.

Pelin alku ei vielä luvannut kovinkaan ihmeellistä maalijuhlaa. Titansin hyökkääjien vedot eivät osuneet maalipuiden väliin ja pelissä lopulta tekemättömään paikkaan joutunut Relax-vahti Olli Saari poimi loput. Noin 10 minuutin pelin jälkeen Niko Aho avasi vihdoin maalihanat, jotka eivät sen koommin enää sulkeutuneet. Maalisateesta ei kuitenkaan jäänyt jälkipolville ihmeemmin kerrottavaa, niin yksipuolinen näytös oli kyseessä. Ilahduttavaa oli toki esimerkiksi Titansin pitkämailaisten onnistuminen hyökkäyspäässä. Jonas Martin ja Pauli Uusitalo osuivat kertaalleen ja Joakim Brander pöllytti verkkoa peräti kahdesti. Pelin unohtumattomin riemunpurkaus nähtiinkin Uusitalon toimesta hänen tuulettaessaan maaliaan kuin piristeitä nauttinut kapusiiniapina.

Titansista nimensä pöytäkirjaan maalin merkiksi merkkautti  peräti kymmenen eri pelaajaa. Reippaimmin omaa pistepussiaan lihotti Roope Jokela tehoilla 7+3. Myös muut hyökkäystrion jäsenet pääsivät pisteille, kun Jussi Kokkola kokosi tehot 5+2 ja ottelun alussa märän ruutinsa kanssa tuskaillut Jarno Aaltonen summasi 4+1. Keskikentän ankerias Niko Aho puolestaan uitti muikun nuottaan viidesti. Titansin maalilla Juri Elonen piti jälleen maalinsa koskemattomana.

Titansin tehot:
Roope Jokela 7+3
Jussi Kokkola 5+2
Niko Aho 5+0
Jarno Aaltonen 4+1
Joakim Brander 2+1
Kimi Aho 2+0
Jimi Wiren 2+0
Altti Hyytiäinen 1+1
Jonas Martin 1+0
Pauli Uusitalo 1+0