Titansin tähtipelaajat vahvasti esillä

Turku Titansin mylly on jauhanut vuosien varrella paljon laadukasta perusvehnää. Joukkoon on sattunut myös useampi herkullinen sattuma, ja vuoden 2012 loppupuolella media onkin pominut Titansin pullasta pari turpeaa rusinaa. Ensin kaupunkilehti Aamuset valitsi suurten lajien ulkopuolelta viisi turkulaista urheilijaa, jotka olisi syytä nostaa esiin (katso kuva). Listauksessa toisena komeili Päivi Huhtanen, joka on vuodesta toiseen johtanut menestyksekkäästi Titans Ladiesin hyökkäystä ja dominoinut SM-sarjan pistepörssiä. Pääsy listalle ainoana joukkueurheilijana on upea saavutus! Jutussa mainitaan myös se tosiseikka, että viime vuosien menestyksekkäin palloilulaji ei suinkaan ole jalkapallo vaan lacrosse.

Toinen median huomioima Titansin tähtipelaaja on tällä hetkellä Yhdysvalloissa lacrossekenttiä nuohoava Anssi Kaisalmi. Viime kesänä sekä EM-kisoissa että nuorten MM-kotikisoissa Suomen johtotähtenä häärinyt Kaisalmi on noteerattu Lacrosse Allstars -sivustolla. Titansin kasvatti herätti erityisesti Turun junnukisoissa ansaittua huomiota loistavilla otteillaan. Anssin liukkaita liikkeitä ja rautaista laukausta voi ihailla pätkästä, johon on koottu hänen häkellyttävimpiä suorituksiaan MM-kisoista.