Täydet pisteet, paljon parannettavaa

Titansin miehet aloittivat box lacrossen SM-sarja kahdella voitolla. Avauspelissä kaatui Lahti Box Monkeys lukemin 4-1. LTU puolestaan taltutettiin Parkin kaukalossa jännittävien vaiheiden jälkeen  6-3. Titaanien suurimmat ongelmat olivat hyökkäyspelissä. Pallo ei meinannut millään löytää tietään maaliin, vaan vedot paukkuivat joko päätyplankkiin tai maalivahdin sylliin. Parkilla nähtiin kuitenkin kotijoukkue, joka oli lopulta tunteella mukana. Littoisia vastaan Jimi Wiren esitti yhden lounaissuomalaisen urheiluhistorian pisimmistä tuuletuksista. Verkoissa roikkunut Wiren luuli jo itsekin lopettaneensa tuuletuksen, mutta hän huomasi yllätyksekseen, että hänen hanskansa ja mailansa ilakoivat edelleen päätyverkossa. Lopulta sekä mies että varusteet laskeutuivat kentän pinnalle, eikä Titans enää luovuttanut johtoaan LTU:lle. Boxin SM-sarja jatkuu ensi viikonloppuna Lahdessa, missä Titans kohtaa puhtaalla pelillä niin ikään avanneen Helsinki Chiefsin.

Titansin tehot:
4+0 Joakim Miller
3+1 Jarno Aaltonen
1+1 Robert Raittila
1+0 Jimi Wiren
1+0 Pirkka Hyssälä
0+1 Miika Helminen
0+1 Markus Mattila
0+1 Robert Raittila
0+1 Risto Suontausta