Junnut heiluttivat verkkoa tulikuumalla Parkilla

Titansin junnut taistelivat juniorien SM-sarjan avausturnauksessa urhoollisesti, mutta ensimmäinen voitto jäi vielä odottamaan itseään. Helteisessä säässä pelatusta turnauksesta ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kovimmassa iskussa olivat LTU ja TuTo, jotka aloittivat sarjan puhtaalla pelillä.

LTU – Titans Red 7-3
Titans White – LTU 5-7
Lahti Predators – TuTo 1-4
Lahti Predators – Titans Red 13-2
TuTo – Titans White 6-2

Titanslaisten tehot: Justus Leinonen 3+0, Santeri Haapanen 3+0, Pekka Nikki 2+0, Riku Jokela 2+0, Santeri Nyström 1+0, Kalle Viberg 1+0

Titans Girls nappasi sunnuntaina kautta aikain ensimmäisen voittonsa naisten SM-sarjassa. Lahti Predators Women kaatui hienon esityksen jälkeen. Girls taisteli vahvasti myös Helsinki Chiefettesiä vastaan. Kamppailu päättyi lopulta helsinkiläisten 11-3 voittoon.

Turku Titans Girls – Lahti Predators Women 6-1
Turku Titans Girls – Helsinki Chiefettes 3-11

Girlsien tehot: Essi Rouhiainen 3+0, Annarosa Kukkonen 2+0, Ester Laiho 1+0, Matilda Martin 1+0, Claudia Casagrande 1+0, Ida Peräkylä 1+0

Myös Titansin miesten box-joukkue oli tulessa sunnuntaina, kun Tampereella pelattiin viimeiset runkosarjan ottelut. Titans säilytti tappiosarakkeessaan pyöreän nollan, kun sarjajohtaja kuittasi voitot Lahdesta ja Helsingistä. Box-kausi huipentuu reilun viikon päästä pelattaviin finaaleihin. Titans kohtaa lauantaina 15.6. klo 10:00 Marli Areenalla pelattavassa välierässä LTU:n. Mikäli titaanit kaatavat paikallisvastustajansa, pääsevät he taistelemaan kultamitaleista klo 16:00 alkavaan finaaliin.