Miehet jatkavat puhtaalla pelillä

Fieldin alkusarja on pelattu. Titansin miehistö jyräsi ensimmäisen kierroksen läpi ilman pistemenetyksiä. Viime viikonlopun Lahden osaturnauksessa vastassa oli kaksi kovaa, kun titaanien päänahkaa hamusivat Helsinki Chiefs ja Lahti Predators. Lauantain Chiefs-pelissä Titans ei jättänyt selittelyille sijaa. Pääkaupungin päälliköt kaatuivat lukemin 9-2. Selvä voitto oli ansaittu, sillä Chiefs jäi erityisesti hyökkäyspäässä täysin aseettomaksi turkulaisten puolustusta vastaan. Vastaavasti Titansin hyökkäys onnistui löytämään tarvittavat aukot Chiefsin puolustuksesta. Onnistumisia tuli laajalta rintamalta ja maalit jakautuivatkin tasaisesti eri pelaajille. Ilahduttavaa ja hämmentävää oli erityisesti Severi “Peruspuolustaja” Koskisen onnistuminen maalinteossa. Hänen piiskansa yllätti maskissa olleen Samu Kinnusen samaan tapaan kuin talvi yllättää autoilijat.

Sunnuntain ottelussa Lahti Predators laittoi titaanit tiukille. Pelissä edettiin tasatahtiin aina kolmannelle neljännekselle saakka. Kolmanneksella tiukasti aloituspisteellä Dave Kantolan kanssa läpi ottelun taistellut Anssi Kaisalmi otti roolia ja tuuttasi muutaman komean nuotan. Kaisalmen lisäksi esiin nousi Altti Hyytiäinen, joka urakoi keskikentällä mallikkaasti ja heitti lisäksi kaksi maalia. Erityisesti maalin edestä verkkoon lapioitu irtopallo osoitti peräänantamattomuutta ja sisukkuutta – osumaa tuli, mutta niin tuli myös maali. Kolmannella neljänneksellä hankittu etumatka piti loppuun saakka, vaikka Predators painoikin päälle aina loppuvihellykseen asti. Puolustuksellisesti Lahti-peli ei ollut kovinkaan vahva suoritus. Ratkaisuhetkillä Lauri Uusitalo osoitti kuitenkin jälleen, minkälainen veräjänvartija hän on. Varsinkin Jorma Valtosen luistintorjuntoihin verrattavissa oleva jalkavenytys sai lahtelaishyökkäyksen puistelemaan päitään.

Titans vei siis nimiinsä alkusarjan, mutta alkukauden peleillä ei juuri ole merkitystä, kun kausi alkaa lähestyä ratkaisuvaiheita. Seuraavaksi miehet pelaavat kaksinkertaisen ylemmän ja alemman jatkosarjan. Titans kohtaa ylemmän jatkosarjan osaturnauksissa alkusarjassa tasapisteisiin päätyneet Helsinki Chiefsin, Lahti Predatorsin ja Vaasa Wishpooshsin. Ensimmäiset kolme matsia pelataan jo puolentoista viikon päästä kotinurkilla Littoisissa.