Lokakuun lacrosseklinikalla mainio kattaus

Lokakuun alussa 5.-6.10. Turussa järjestettävä lacrosseklinikka tarjoaa huiman lax-viikonlopun niin miehille, naisille kuin junnupojillekin. Miesten ja junioreiden klinikat vetää nuorten MM‐kultaa vuonna 2012 voittaneen USA:n joukkueen päävalmentaja Timothy Flynn. Monessa liemessä keitetyllä Flynnillä on kattava kokemus valmentamisesta, ja hän tulee pistämään peliin koko osaamisensa, jotta kaikki klinikalle osallistuvat saavat viikonlopusta tuhdisti eväitä omaan henkilökohtaiseen työkalupakkiinsa ja uusia juttuja vietäväksi seuroihin. Pelaajille pidettävän klinikan lisäksi Flynn pitää lauantai‐iltana valmennuksesta kiinnostuneille oman klinikkansa, jossa käydään läpi valmennukseen liittyviä asioita.

ELF:n tukemaa naisten klinikkaa saapuu vetämään Hamburg Warriorsin naisten joukkueen päävalmentaja Robert Eakins. Lisäksi naisten lacrossen tuomaroinnista kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua Euroopan lacrosseliiton tuomarikoordinaattorin Dorothy Hirschin vetämään tuomariklinikkaan.

Klinikoihin mahtuu vielä, joten nyt on oiva aika lunastaa paikkansa lokakuun leirille. Tarkemmat tiedot leirin aikataulusta, maksuista, majoituksesta yms. löydät tästä. Esitteessä mainittu ilmoittautumisen deadline ei pidä paikkaansa. Klinikkoihin tulee ilmoittautua viimeistään 15.9. mennessä. Klinikoihin otetaan maksimissaan 60 pelaajaa ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.