Tule mukaan luomaan uusia lacrosselupauksia

Lacrosse on hyvässä nosteessa Turun seudulla ja Suomessa ylipäätään. Edelliskesänä Turussa järjestetyt lacrossen nuorten MM-kisat antoivat lajille loistavaa näkyvyyttä nimenomaan nuorten parissa. Kisojen jälkeen Turku Titansin toimintaan hakeutui runsaasti nuoria, joista muodostettiin kaksi alle 16-vuotiaiden poikien sekä yksi alle 19-vuotiaiden tyttöjen joukkue. Lajilla on paljon kasvupotentiaalia. Tämä tunnustettiin myös Opetus- ja kulttuuriministeriössä, joka myönsi Titansille tukea lacrossen junioritoiminnan kehittämiseen Turun seudulla. Tuki kattaa kuitenkin vain osan junioriprojektin kuluista, joten projektin laadukkaaseen toteutukseen tarvitsemme apua juuri sinun yritykseltäsi.

Seuramme on hyvin motivoitunut junioritoiminnan laajentamiseen. Titansilla on myös aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisen projektin läpiviemisestä. Olemme valmiita satsaamaan kaikkemme tarjotaksemme mahdollisuuden nuorille päästä mukaan edulliseen, mukaansatempaavaan ja vauhdikkaaseen joukkuelajiin, joka sopii erilaisille liikkujille. Junioriprojektimme tavoitteena on tarjota harrastus alle 17-vuotiaille nuorille.

Tukemalla Turku Titansin junioritoimintaa 450 eurolla osallistut poikien ja tyttöjen mailapakettien hankintaan. Mailapaketin mailoihin tulee kummiyrityksen tarralogo. Lisäksi jokaisesta kummiyrityksestä julkaistaan pieni juttu Lacrosse Club Titans Turku ry:n Facebook-sivuilla ja yritys saa bannerimainoksen seuran verkkosivuille (www.turkutitans.fi).

Mailojen avulla seuramme on mahdollista järjestää esittelyjä ja lajidemoja Turun alueen kouluissa ja tuoda lajia esille erilaisissa tapahtumissa. Toiveissa on saada hankittua mailoja niin paljon, että niitä on mahdollista jättää esimerkiksi kouluille ja uusille harrastajille lainaan. Lainattavat välineet takaavat uusille lacrossepelureille edullisen harrastuksen.

Lähde mukaan tukemaan Turku Titansia ja viemään lacrossea uusien nuorten pariin! Ota yhteyttä office(at)turkutitans.fi