Titans jahtaa kultaa kaukalossa

Box-lacrossen puolustava Suomen mestari Turku Titans lähtee viikonloppuna alkavaan kauteen jälleen kullankiilto silmissä. Titans kohtaa tulevana viikonloppuna Turussa järjestettävässä SM-osaturnauksessa Sons of Odinin sekä LTU:n.

”Lähdemme hakemaan neljää pistettä ja ehjää suoritusta. Pyrimme pitämään huolen, että varsinkaan kotiyleisön edessä meiltä ei viedä pisteitä”, kommentoi Titansin pelaajavalmentaja Pirkka Hyssälä.

Turkulaiset lähtevät Parkin kaukalossa järjestettävään kauden avausturnaukseen hyvistä asetelmista. Titans osallistui vajaa kaksi viikkoa sitten Prahassa Ales Hrebesky Memorialiin. Titaanit sijoittuivat hienosti kahdeksansiksi. Kaikkien aikojen paras sijoitus tasokkaassa turnauksessa on kova suoritus. Titansin edelle kiilasi vain kolme eurooppalaista joukkuetta.

”Eurooppalaisista joukkueista vain viime vuonna turnauksen nimiinsä vienyt kotijoukkue LC Custodes oli selvästi meitä edellä. Box-lacrossen taso on noussut Suomessa”, sanoo Hyssälä.

Box-lacrossen SM-sarjaan osallistuu tänä vuonna kuusi joukkuetta. Titansin, Vaasan ja LTU:n lisäksi mukana ovat Uusimaa Capitals, Lahti Box Monkeys ja Oulu Saints. Myös junnut tahkoavat ensi kertaa boxia. Titansin U16-jengi kohtaa avausottelussa Lahden.

Box-lacrossen SM-osaturnaus 10.-11.5.2014
Parkin kaukalo, Turku

Otteluohjelma

Lauantai 10.5.2014
11:45 Uusimaa Capitals – LTU
13:00 Lahti Box Monkeys – Sons of Odin Vaasa
14:15 Turku Titans – Lahti Box Monkeys (U16)
15:30 Uusimaa Capitals – Oulu Saints
16:45 Sons of Odin Vaasa – Turku Titans

Sunnuntai 11.5.2014
9:45 Oulu Saints – Lahti Box Monkeys
11:00 LTU – Uusimaa Capitals
12:15 Tuto – LTU (U16)
13:30 Sons of Odin Vaasa – Oulu Saints
14:45 Turku Titans – LTU