SM-sarja käynnistyi vauhdikkaasti

Miesten SM-sarja käynnystyi Titansin osalta vauhdikkaasti. Titansin seniorit korjasivat kahdesta ottelustaan täyden pistepotin. Senioreiden jyrän alle jäivät Leto sekä Titans U19. Titansin juniorit joutuivat seniorien lisäksi taipumaan myös Helsinki Chiefsille. U19 kairasi kuitenkin kauden avauspisteet kaatamalla Leton. Tarkemmat otteluraportit tarjolla osoitteessa suomilacrosse.com

Titans U19 – Helsinki Chiefs 3 – 4 
Titans U19 – Leto 11 – 1, Titans – Leto 8 – 1
Titans U19 – Titans 3 – 6

Titans Ladies kohtasi sunnuntai-iltana arkkivihollisensa Helsinki Chiefettesin harjoitusottelussa. Helsingin Käpylässä pelattu ottelu päättyi Titansin 11-7 voittoon. Ensimmäinen erä meni titaanittarilla pelaillessa. Leidit pysyivät kuitenkin pelissä mukana Päivi Huhtasen kolmella osumalla. Chiefettes vei avausjakson nimiinsä lukemin 5-3.

Ottelun toisella puoliskolla valmentaja Mikko Tähkäpää sai piiskattua titaanittaret hereille. Titansin uudesti syntyneet pelurit vyöryttivät hyökkäyksiään kerta toisensa jälkeen kohti Helsingin maalia. Myös puolustus ryhdistäytyi huomattavasta ja erityisesti maalivahti Johanna “Jonna” Majuri esitti useita maagisia torjuntoja. Titansin tehokkain oli Huhtanen, joka saalisti tehot 5+5. Maalinteossa turkulaisista onnistuivat myös Annika “Anste” Vesterinen, Laura “Iso-L” Koski-Sipilä sekä Laura “Late” Jämsen. Jämsen suorastaan dominoi kenttää toisella puoliskolla. Hän niittasi pallon peräti neljästi helsinläisten verkkoon.

Seuraavaksi titaanittaret ovat tulessa lauantaina 28.5., kun Titans kohtaa SM-sarjan ensimmäisessä osaturnauksessa Helsingin ja Jyväskylän. Joukkueet pääsevät haistelemaan todellista maalaistunnelmaa, sillä ottelut pelataan Mynämäellä.