Kova testi edessä

Titans vs. Noulax

Titansin miesten joukkueen kausi on lähtenyt pelikentillä käyntiin positiivisissa merkeissä. Onnistumisia on tullut sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Alkukauden kolme voittoa ovat kuitenkin olleet sen verran selvänumeroisia, että Titansin todellista iskukykyä ei ole vielä mitattu. Ensi viikon perjantaina Titans joutuu ensi kertaa tällä kaudella todella kovaan testiin, kun vastaan asettuu kokemusta ja taitoa pullisteleva hallitseva Suomen mestari Chiefs. Päälliköt saivat viime viikonloppuna kilpeensä pienen tahran, kun he kokivat karvaan tappion Vaasa Wishpooshsille. Varmaa on, että turkulaisten kimppuun hyökkää ärsytetty Jeeves-lauma.

Viime sunnuntaina Titans jatkoi puhdasta sarjaansa pitämällä Järvenpään Noulaxin nollilla. Hyökkäyksestä löytyi jälleen mukavasti tehoja, ja loppulukemat kirjattiin 19-0. Tehokkaalla pelipäällä oli erityisesti majakka ja perävaunu –kaksikko Roope Jokela & Jarno Aaltonen. Jokela kirjautti kunnioitettavat 7+4 Aaltosen säestäessä tehoilla 4+3. Peräpää piti jälleen, eikä Titansin verkkoon ole isketty tällä kaudella vielä maaliakaan. Noulax tosin hätyytteli pariin otteeseen todella vaarallisesti Lauri Uusitaloa, mutta maajoukkuevahti osasi tuupata pallon tielle aina sopivaksi katsomansa ruumiinosan. Kertaalleen pallo pysähtyi Lapan muhkeaan kinttuun tai epämääräisten silminnäkijähavaintojen mukaan pikemminkin ruohon pinnasta ylös pongahtaneeseen pottuvarpaaseen. Ensi perjantaina Titansin puolustuksella on todellakin tekemistä, mikäli se mielii nollata Chiefsin hyökkäyksen tai edes pitää helsinkiläisten maalimäärän siedettävänä. Tule 8.5. Urheilupuiston yläkentälle seuraamaan kiihkeää kärkikamppailua. Taistelu sarjapisteistä alkaa klo 20:15.

Titansin tehot Noulax-pelissä:
Roope Jokela 7+4
Jarno Aaltonen 4+3
Jussi Kokkola 2+1
Niko Aho 2+1
Jimi Wiren 1+2
Altti Hyytiäinen 1+1
Joakim Brander 1+0
Miika Helminen 1+0