Titansin miehet siirtyivät sarjakärkeen

Titansin miesten joukkue palasi maaottelutauolta tehokkaasti. Ensin titaanit kaatoivat Järvenpäässä Noulaxin 14-1. Viime viikonloppuna Titans syöksyi kotipesään eli Urheilupuiston yläkentälle, joka tuskin oli ehtinyt jäähtyä nuorten MM-kisojen hulinoista. Vastaansa Titans sai sarjaa muutaman extrapelin turvin sarjaa johtaneen Lahti Predatorsin. Titaanit aloittivat ottelun nihkeästi, ja ensimmäinen neljännes päättyikin ankean suossa tarpomisen jälkeen 1-1 lukemiin. Toisella neljänneksellä turkulaiset saivat koneen käyntiin ja latoivat taululle 8-1 numerot. Predatorsin riveistä tippui ottelussa pari peluria loukkaantumisten vuoksi pois, eikä kapealla materiaalilla operoinut lahtelaisryhmä pystynyt enää kehittelemään kiriä. Peli päättyi lopulta 15-4. Nuorten MM-kisoissakin ahkerasti verkkoa heiluttanut Roope Jokela oli jälleen punapaitojen pisterohmu tehoilla 6+2. Kahdella voitolla Titansin miehet siirtyivät sarjakärkeen yhdessä Helsinki Chiefsin kanssa. Titans on tällä hetkellä piikkipaikalla paremman maalieronsa turvin.

Titansin tehot Predators-ottelussa:
Roope Jokela 6+2
Jimi Wirén 3+0
Jarno Aaltonen 2+2
Jussi Kokkola 2+1
Niko Aho 1+0
Altti Hyytiäinen 1+0