Titans avaa kautensa laatikossa

Turku Titans on mukana ensimmäistä kertaa pelattavassa box lacrossen SM-sarjassa. Titansin miesten box-joukkueen kokoonpano pitää sisällään pitkälti samoja nimiä, jotka nähdään myös field-jengissä, mutta mukana on myös uusvanhoja vahvistuksia. Titansin puolustuksessa tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään sekä henkiseltä että fyysiseltä kooltaan pelottava pakkipari, kun tarunhohtoinen Nuppi & Nahka –parivaljakko hyppää kaukaloon tilkitsemään titaanien peräpäätä. Tero Kevan ja Esa Saarnion muodostama tandemi antaakin poikkariosastolle hyvän kivijalan, jonka varaan rakentaa. Kun maalinsuulla nähdään vielä totutusti sulavaliikkeinen Lapa Uusitalo, niin pallon uittaminen Titansin verkkoon ei tule olemaan helppoa. Hyökkäyksessä todellista kokemusta edustaa Suomen lacrosselaatikoiden hiipivä tiikeri Pirkka Hyssälä.

Boxin SM-sarja avaa kotimaan lacrossekauden. Sarja viedään läpi tiiviillä aikataululla. Toukokuussa pelattavien Turun ja Lahden SM-osaturnausten lisäksi kesäkuussa pelataan finaaliviikonloppu, jossa ratkotaan mitaleiden värit. Kausi avataan lauantaina 4.5. Parkin box-pyhätössä. SM-sarjaan osallistuu neljä joukkuetta. Titaanien kanssa mestaruuspytystä taistelevat Helsinki Chiefs, Lahti Box Monkeys ja Titans-taustaisia pelaajia vilisevä Littoisten Työväen Urheilijat. Ennen sarjan alkua vauhtia haetaan vielä Suomen lacrosseliiton organisoimalta leiriltä, joka pidetään tulevana viikonloppuna Parkilla. Noin 40 suomalaispeluria saapuvat ohjeistamaan kanadalaiset Jamie Plunkett ja Brian Tyacke, joilla kumpaisellakin on vyöllään kokemusta ammattilaissarja NLL:stä.  Mikäli vielä säiden Herra hellii sen verran, että kaukalossa ei ole lunta puoleen sääreen, niin parempaa alkua kiihkeälle laxkaudelle ei voi kuvitella.