Titans voitti boxlacrossen SM-kultaa!

Turku Titans on voittanut historian ensimmäisen boxlacrossen Suomen mestaruuden. Turun Marli Areenalla pelatussa finaalissa Titans peittosi Lahti Box-Monkeysin lukemin 5-2. Titans otti loppuotteluun lentävän lähdön, kun turkulaiset latoivat ensimmäiseen erään kolme maalia. Box-Monkeys ei Titansin väkevästä alusta toipunut. Kotiyleisön vankkumattomasta tuesta nauttineet raitapaidat pistivät toisessa erässä pallon vielä kahdesti Lahden verkkoon, ja viimeisestä erästä muodostui lähes muodollisuus. Pitkälti alivoimalla viimeisen erän operoinut Titans joutui antautumaan kahdesti, mutta voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna. Titansin tehokkain oli kaksi komeaa ylivoimamaalia ruoskinut Roope Jokela. Turkulaisten maalissa Lauri Uusitalo otti kriittisillä hetkillä muutaman niin kutsutun härskimmänpuoleisen torjunnan, jotka aiheuttivat lahtelaisten selkärangassa uhkaavaa rutinaa.

Boxlacrossen Final Four -turnaus la 15.6. Marli Areena, Turku

Välierä: Turku Titans – LTU Lacrosse 5-2
Välierä: Helsinki Chiefs – Lahti Box-Monkeys 4-6
Pronssiottelu: Helsinki Chiefs – LTU Lacrosse 12-5
Finaali: Turku Titans – Lahti Box-Monkeys 5-2