Suunnittele uusi logo Titansille

Kilpailujulistus

Turku Titans on voimakkaasti kasvava nuori turkulainen lacroseseura. Seura perustettiin vuonna 2005 ja on Suomen menestynein lajissaan. Titansilla on joukkueet miehissä ja naisissa sekä junioritoimintaa pojille. Lacrosse eli suomeksi haavipallo on ikivanha Pohjois-Amerikan intiaanien pallopeli ja Kanadan kansallispeli (jo vuodesta 1859). Alkujaan peliä pelasivat lähes kaikki nykyisten USA:n ja Kanadan alueen intiaaniheimot. Yhdysvalloissa laji on jo useamman vuoden ajan ollut nopeiten kasvava joukkuelaji. Suomeen laji rantautui 2000-luvun alussa ja on nykymuodossaan nopeatempoinen pallopeli.

Logokilpailun kautta haetaan uutta logoa Turku Titansille. Logo toimii Turku Titansin visuaalisena tunnisteena. Logon tulee soveltua moneen käyttötarkoitukseen, sekä painettavaksi että sähköiseen mediaan. Ehdotukseen tulee sisältyä teksti ”Turku Titans”. Voittajan palkkio on 100 euroa. Kilpailuaika on 7.4.2015-15.5.2015. Kilpailuehdotukset jätetään sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen titans10v@gmail.com.

Kilpailun raatiin kuuluvat Titansin 10-vuotiskomitean jäsenet Jussi Kokkola (raadin pj), Päivi Huhtanen, Sari Joutsa, Maria Turkki, Heidi Honka, Joonas Niemi, Tero Keva ja Mikko Varjo. Raati käsittelee kilpailutyöt nimettöminä.

Lue kilpailusäännöt